Books 4 life

Warandelaan 2 Gebouw C, Tilburg

Give a book, buy a book. Both for charity. Read more

Books 4 Life 

Is een winkel in tweedehands boeken waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan en die volledig gerund wordt door vrijwilligers. De winkel vind je in de kelder van het Cobbenhagengebouw van Tilburg University. Voor de precieze locatie kijk op onze website: www.books4lifetilburg.nl.

Goede boeken

Wij hebben een uitgebreide collectie van Nederlandse en Engelse romans en thrillers, kinderboeken en studieboeken. De gemiddelde prijs van de boeken, die in prima staat verkeren, bedraagt € 2,50. Omdat er met grote regelmaat boeken worden geschonken loont het de moeite om regelmatig een kijkje te nemen in de winkel

Goede doelen

Books 4 Life zet zich in voor het verdedigen van mensenrechten en de bestrijding van armoede in de wereld. Daarom wordt de opbrengst van de verkochte boeken geschonken aan organisaties die zich hiervoor inzetten. Dat zijn: Amnesty International (25 %), Oxfam Novib (25%) en 50 % voor tal van kleinere organisaties, die worden voorgedragen door de vrijwilligers. Door de inzet van vrijwilligers, sponsoren en het gastvrije verblijf op Tilburg University kan Books 4 Life meer dan 90 % van de opbrengst schenken aan goede doelen.

  • Boeken, muziek & games
  • Cash