Gemeente Tilburg bestaat 212 jaar!

Tilburg bestaat 18 april 212 jaar! Dit kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Ondanks dat we het niet groots kunnen vieren wordt er door de gemeente toch wat leuks georganiseerd. 

Op het 212 jarig bestaan van Tilburg heropent de gemeente het stadshuis. Het stadhuis, ook wel 'de zwarte doos' genoemd, is getransformeerd tot duurzame ontmoeting en werkplek voor het stadsbestuur, gemeenteraad en ambtenaren. Het is een uitnodigende plek geworden voor heel Tilburg. Zo is er onder andere een werkcafé en een vergadercentrum waar iedereen gebruik van kan maken . 


Deze gelegenheden samen is reden voor een feestje. Daarom zal er zondag 18 april op de verjaardag van de gemeente Tilburg een digitale tv-uitzending zijn, waarbij je kennis kan maken met het nieuwe stadhuis. Er zullen verschillende gasten aanwezig zijn en er zullen natuurlijk beelden van het nieuwe stadhuis te zien zijn. Ook is er een interactief deel waarbij je vragen kunt stellen over de verbouwing van het Stadhuis. Van 11:00 tot 12:00 kun je de uitzending volgen via een live stream. Check hier de website voor meer informatie over de live stream.