Eindeloos in Mode

Nieuwlandstraat 14 , Tilburg

Eindeloos in mode zorgt ervoor dat mode een feest is en winkelen fijn! De kledingstukken zijn zo geselecteerd dat ze eindeloos te combineren zijn met vorige collecties. Zussen Pascal en Rinette weten een sfeer te creëren waarin je echt op het gemakje kunt shoppen. De kleding is trouwens duurzaam en volledig gemaakt in Europa. Read more

Eindeloos in mode zorgt ervoor dat mode een feest is en winkelen fijn! De kledingstukken zijn zo geselecteerd dat ze eindeloos te combineren zijn met vorige collecties. Zussen Pascal en Rinette weten een sfeer te creëren waarin je echt op het gemakje kunt shoppen. De kleding is trouwens duurzaam en volledig gemaakt in Europa. 

Mix en match 
Al struinend door de winkel vind je de mooiste labels en echte ‘must haves’ van onder andere Ottod Ame, YaYa, By-Bar, Studio Anneloes én jeanscollectie van Good Morning Universe! Mix en match je outfit bij elkaar, even stylen met wat accessoires en klaar ben je.

Nieuwlandstraat 14 , 5038 SN Tilburg

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.