Theaters Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. Read more

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, de concertzaal, de studio en filmfoyer Tilburg. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten en film. Kwaliteit en service staan voorop, ook in ons eigen restaurant-eetcafé Lucebert. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 300 voorstellingen en concerten en 650 films. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio. Theaters Tilburg is met de organisatie van een breed scala aan bedrijfsevenementen bovendien uitstekend ingespeeld op de commerciële markt.

Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.